Koss logo

 

 

 

 

Koss Hodetelefoner – Tips & Triks


Du har kjøpt en Koss hodetelefon med begrenset livstidsgaranti. Koss hodetelefoner er utviklet med henblikk på å gi mest mulig naturtro lydgjengivelse sammen med godt lydutstyr. Koss legger vekt på at du som forbruker skal få en bedre musikkopplevelse enn du er vant til fra standard hodetelefoner som følger med smarttelefoner, MP3-spillere og annet bærbart utstyr.

Denne hodetelefonen kan gi deg musikkglede i lang tid fremover dersom du følger
noen enkle råd…

 

• Behandle hodetelefonen forsiktig, den tåler ikke hardhendt behandling og skader som skyldes dette vil ikke bli dekket av garantien…

• Ikke spill for høyt! Verken ørene dine eller hodetelefonen er beregnet til å spille for høyt.

• Kjør ”flatt”. Koss hodetelefoner er konstruert for å gjengi musikken korrekt ved bass og diskant i ”normalstilling”. Unngå å heve disse nivåene med ”Bass Boost”, ”Loudness”, ”Rock”, ”Pop”, ”Disco” og andre innstillinger som påvirker lydbalansen. Ved for mye bass vil forvrengning oppstå tidligere.
Dette skyldes ikke feil i hodetelefonen. Hodetelefonforsterkeren på spilleren din har også begrenset kapasitet og vil forvrenge ved for sterkt pådrag, spesielt i bassområdet.

• Forvrengning/skurring kan oppstå dersom det kommer et hårstrå gjennom skumgummiputene inn på membranen. Dette kan enkelt fjernes ved å blåse forsiktig eller med en pinsett.

• Ledningen til hodetelefonen er utsatt for slitasje. Vær forsiktig med den og unngå å bøye den for mye og unngå kraftige rykk.

• Når du ikke bruker dine hodetelefoner bør de oppbevares trygt uten fare for å bli klemt eller utsatt for støt.

• Ved feil, husk alltid å kontrollere lydkilden, det er synd å sende en fungerende hodetelefon til service hvis feilen ligger et annet sted…

Vi ønsker deg god fornøyelse med dine Koss hodetelefoner!

2016 - Tura Scandinavia AB